Seleccionar pàgina

Col·laborem amb projectes socials

La prioritat de Pirene School és que els nostres alumnes surtin ben preparats amb un bon nivell d’Anglés. Però no ens oblidem d’aquelles entitats que cada dia treballen per a què aquest sigui un món millor, i per això hi col·laborem activament.

La Marató de TV3

Cada any, alguns treballadors de l’hospital de la Seu d’Urgell, organitzen una activitat en la que es rifen més de 700 regals, obsequis que han donat diferents empreses i entitats de la Seu d’Urgell per col·laborar amb la Marató. Aquest any, els treballadors i treballadores de l’hospital van recaptar 11.000€ a través d’aquesta rifa.

Des de Pirene School cada any aportem el nostre granet de sorra en aquest projecte. En aquesta última edició vam donar vals per esmorzars per a quatre persones al Bar Dandy i quatre esmorzars més al Cafè els Escoberts.

marató tv3 pirene school

Col·laborem amb Metges sense Fronteres

Una altra de les col·laboracions mensuals que fem des de Pirene School és amb Metges Sense Fronteres.
Aquesta organització sense ànim de lucre té com a objectiu proporcionar atenció mèdica i realitzar activitats de gran impacte per a la salut, relacionades amb l’aigua i el sanejament en països poc desenvolupats.
Actualment Metges Sense Fronteres compten amb més d’11 milions de consultes externes, 758.000 persones hospitalitzades i han tractat a més de 2 milions de persones amb malària.

pirene school