Seleccionar pàgina

Els nostres cursos

Amb més de 20 anys d’experiència docent, hem après que la fórmula ideal per l’ensenyament d’un idioma és la vocació, l’amor i la formació continua.

Chicks: 3-5 anys

Cursos d’anglès de 45 minuts a la setmana perquè els alumnes s’acostumin als nous sons de la llengua anglesa i aprenguin a reproduir-los mitjançant cançons i jocs.

Super Kids: 6-9 anys

Cursos d’anglès d’una hora (6-7 anys) o dues hores (8-9 anys) setmanals. Es potencia el vocabulari, la lectura i la participació oral continuada.

Juniors: 10-11 anys

Cursos de dues hores setmanals. S’amplia el vocabulari, es millora la pronunciació i l’habilitat per a l’expressió oral.

 

Teens: 12-17 anys

Cursos de 3 hores setmanals on es treballen totes les habilitats de l’aprenentatge; l’expressió lectora i auditiva, i la comprensió oral i escrita. En aquest nivell els alumnes comencen a preparar-se pels diversos títols oficials de l’universitat de Cambridge. A més, existeix la possibilitat d’assistir als  nostres viatges lingüístics a països anglosaxons.

Adults: +17 anys

Cursos de dues hores setmanals en grups reduïts o de forma individual. Des del nivell principiant fins l’avançat on es treballen tots els aspectes de l’idioma. Hi ha l’opció d’accedir als diversos exàmens oficials de l’Universitat de Cambridge.

Altres serveis

 

– Classes particulars a l’escola o a casa de l’alumne

– Cursos de preparació d’exàmens de Cambridge KET, PET, FCE, CAE

– Preparació d’exàmens de l’Escola Oficial d’Idiomes

– Viatges a l’estranger

– Cursos d’estiu intensius d’anglès, rus o francés.