Seleccionar pàgina

Esther

nosaltre
Sóc filòloga anglesa des del 1990. La curiositat per l’ensenyament va començar en la meva època universitària. De seguida vaig adonar-me de la meva passió per la pedagogia. Per mi ensenyar és més una vocació que una feina. A les meves classes, m’esforço cada dia perquè els alumnes s’adonin que aprendre una llengua pot significar un pas molt important a l’hora de tenir un bon futur professional. Crec que el còctel perfecte per començar a parlar i aprendre sense vergonya una llengua és la didàctica, el treball individual, l’humor i l’amor. Jo no he deixat mai de formar-me, però el millor aprenentatge és el contacte diari amb els meus alumnes. Ells m’han donat i em donen grans lliçons..
“A les meves classes, m’esforço cada dia perquè els alumnes s’adonin que aprendre una llengua pot significar un pas molt important a l’hora de tenir un bon futur professional”.
Fatim
Em vaig llicenciar en filologia anglesa a l’any 1996. La meva primera experiència com a docent va ser a l’American English Center (Rabat), on vaig passar 10 anys plens de dedicació i aprenentatge. Allà vaig descobrir que la millor manera d’ensenyar una llengua estrangera és fer que els alumnes la gaudeixin i superin les seves vergonyes a l’hora de parlar- la. Amb aquesta filosofia jo vaig aprendre el català, i és la mateixa que intento transmetre als meus alumnes. Amb la finalitat de millorar els meus coneixements i les meves habilitats com a mestra, realitzo una formació continuada relacionada amb l’ensenyament de les llengües estrangeres i alhora intento mantenir una relació constant amb la cultura anglesa. Més enllà de l’ensenyament de la llengua, per a mi és important inculcar el valor del coneixement i de la millora continua. La motivació, la curiositat i la il.lusió són els ingredients bàsics per a un bon aprenentatge.
“La motivació, la curiositat i la il·lusió són els ingredients bàsics per a un bon aprenentatge”.

 Slava

Hi I’m Slava 🙂  I love being a teacher and enjoy every experience with my students. Apart from learning, they always teach and inspire me. It is rewarding!