Seleccionar pàgina

Un any més, arriba el Nadal a Pirene Language School. Ens agrada celebrar-ho oferint un ambient educatiu que prioritza, més que mai, la interacció entre els alumnes i el treball en equip.

Fem manualitats i decorem les aules!

El dia 15 de desembre, entre tots els alumnes i els mestres, decorem les aules fent servir manualitats nadalenques, llums, arbres de nadal, rens, etc.

Podeu veure a continuació algun exemple dels creatius guarniments.

Cantem cançons, juguem i mirem vídeos per aprendre el vocabulari

També ens agrada utilitzar jocs divertits com el “memory game”, “calendar surprises”, “board game” i “flashcards game”, per reforçar el vocabulari relacionat amb el tema: snowman, Santa Claus, Rudolf, Nativity, Jesus Christ, the three wise men, sledge…

Una altra manera de treballar la temàtica nadalenca i que agrada molt als nens, és veure vídeos que expliquen la història d’aquesta festivitat, el seu origen i com es celebra arreu del món.
D’aquesta manera, els nens comparteixen noves idees amb els seus companys i utilitzen el llenguatge après per fer converses i jocs interactius. I no podia faltar, la cantada de nadales. Els hi encanta aprendre aquelles cançons que sonen constantment a la televisió i a la ràdio. Les clàssiques i els grans èxits com: I wish you a merry christmas, Santa claus is coming to town, Jingle bells, Last Christmas i All I want for Christmas is you.

Ens agrada el Nadal i, encara més, quan ho podem compartir tots junts a l’escola.

Saps quin és l’origen del Nadal?

La celebració del Nadal es remunta a èpoques anteriors al cristianisme. El seu origen pagà parteix del fet que aquestes nits de començaments d’hivern són les més llargues de l’any i que, a partir d’aquesta data, les hores de llum comencen a augmentar. Nadal és, doncs, la festa del naixement del sol, del triomf de la llum sobre la foscor, un simbolisme ancestral.

Més endavant, l Nadal es converteix en la festivitat cristiana commemorativa del naixement de Jesús, el 25 de desembre. De les esglésies cristianes, la Catòlica, la Protestant i algunes de les Esglésies Ortodoxes autocèfales, celebren Nadal el 25 de desembre. Altres Esglésies Ortodoxes autocèfales, el celebren el 7 de gener.