Seleccionar pàgina
“La gran fita de l’educació no és el coneixement, sinó l’acció”
Herbert Spencer

Des del divendres 13 de març del 2020, degut a l’estat d’emergència per COVID-19, totes les escoles, incloses les acadèmies, ens vam veure obligades a tancar portes i a confinar-nos a casa.

Davant la incertesa d’aquest nou escenari, a Pirene Language School vam decidir buscar una alternativa i passar a l’acció. D’aquesta manera vam optar per treure el màxim partit a les eines telemàtiques per dur a terme les classes de manera segura i efectiva. Així doncs, des del primer dia de confinament, els nostres alumnes han pogut seguir les classes respectant els seus els horaris, els grups i els nivells.

 

Pirene School durant l’estat d’Alarma

A causa d’aquest sobtat canvi de situació, vam anar testant diferents aplicacions i plataformes en l’àmbit digital (Jitsit, Zoom, Whatsapp, Google Meet…) fins a trobar la que millor ens funcionava.
Inicialment va ser tot un repte fer les classes online ja que, tant mestres com alumnes, ens havíem d’anar adaptant a les dificultats (connectivitat, so, visualització d’exercicis…) que anaven apareixent. Finalment, tot el procés ha fructificat en una rutina fluida i eficient, i hem pogut acabar el curs amb èxit gràcies a l’esforç de tots i totes.

 

Gràcies a l’esforç dels nostres alumnes

Volem aprofitar per agrair al nostre alumnat la paciència i la bona actitud davant els nous obstacles. També agraïm la confiança que les mares i pares han dipositat en la nostra escola i el suport incondicional que hem rebut per part seva.
Tot i que no ha estat fàcil adaptar-se a la nova situació, ho hem fet. I ho hem fet entre tots i totes. Tenim la convicció que la superació de les dificultats ens ha enriquit amb una aportació de coneixements i experiències que, de ben segur, ens seran de gran utilitat en el futur.